Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували новий Mercedes-Maybach S-Class

Вражаючий та монументальний Mercedes S-Class нарешті отримав приставку до своєї назви від легендарного бренду Maybach. Дебют Mercedes-Maybach S-Class вийшов трохи зіпсованим через продовження пандемії та неможливість провести масовий захід на якому всіх пригощали шампанським та вишуканими закусками. Втім, навіть через інтернет потенційні клієнти будуть вражені технологічністю та вражаючим стилем нового короля преміум сегмента. Навіть головний конкурент в обличі Bentley Flying Spur немає в своєму активі таких систем та функцій які потрапили на борт нового Maybach.

В зовнішності Mercedes-Maybach S-Class помітні лише косметичні зміни, а вирізняється він від звичайного Mercedes S-Class лише переробленою радіаторною решіткою, новим бампером, свіжішими світлодіодними фарами та деякими елементами декору, включаючи шильдики Maybach та двокольоровим фарбуванням кузова. Доречі, новий Mercedes-Maybach S-Class матиме лише подовжену базу від S-Class, що натякає виключно на представницкі функції Maybach. Максимальний комфорт та плавність ходу досягаються за рахунок додавання 18 см до короткобазного седана S-Class.

В компанії Maybach очікують, що більше 90% власників їхнього творіння матиме власного водія, тому вирішили зробити задній ряд сидінь максимально розкішним та преміальним. До уваги задніх пассажирів пара 11,6-дюймових сенсорних екранів, хлодильник та срібні келихи для шампанського. Позаду салону встановлено два відпрофельованих крісла с массажем, вентиляцією, підігрівом та можливістю регульування у всіх напрямках. Передня панель теж має більш високоякісні матеріали оздоблення та розширений перелік базових опцій та функцій.

Від серійного Mercedes S-Class, новачок отримав систему автономного керування 3-го рівня з адаптивним круїз-контролем, пневмопідвіску та систему MBUX з голосовим керуванням. Німці додали до Maybach систему компенсації шумів та стереоситему Burmester. Також було оприлюднено силові установки які потраплять під капот розкішного Mercedes-Maybach і це виявились двигуна на вісім та дванадцять циліндрів. 4-літрова вісімка потужністю 603 к.с. стане базовим мотором, а 6-літровий V12 на 620 к.с. та 1000 Нм крутного моменту стане унікальною пропозицією для найзаможніших клієнтів бренду. Поява Mercedes-Maybach S-Class очікується вже в січні наступного року і стане чудовим відкриттям 2021 року…

 

23.11.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували новий Mercedes-Maybach S-Class

Політика конфіденційності